Pamoga

Sunday, October 17, 2010

Pameran SDSI 15 - 17 Oktober 2010. Sempena Melaka Maju 2010

 Pameran SDSI di Kota Fesyen MITC.


Gambar anak bersama CREW Stage SDSI
Saya punya kedai chocolate di sebelah stage, setiap malam gempak dengan bunyi band dan ramai sangat para Peserta beserta Isteri dan anak-anak mereka yang lepak di depan kedai... pehhh... barulah tahu.... ramainya umat Melaka yang meminati Band.  Gambar produk belum dapat download kerana belum dapat lagi dari jurugambar team SDSI serta pelajar MMU.  Minta tolong ehsan mereka untuk mengambil gambar produk.. Sabarlah hati

Gambar anak termasuk juga gambar CREW Stage SDSI

Nama di bawah ini telah di jual semasa SDSI. Ini adalah nama pelajar 4 Bijak di Sekolah Kebangsaan Ayer Keroh.  Maaf ye, kena buat baru balik.... dan Alhamdulillah sambutan nama amat menggalakkan. Ramai pelajar yang order lagi nama mereka serta adik-adik mereka.  Terima kasihlah di atas keseronokan mereka menempah melalui anak. Since budak-budak sekolah, saya membenarkan anak membuat buku 3x5, bayar cikit-cikit... tapi yang nyata pembelian bertambah dan pembayaran.....  Tak mengapalah.... budak sekolah.... agar mereka seronok dan persahabatan persekolahan mereka lebih akhrab...berkawan-kawan..

Coklat yang di gunakan untuk tapak ialah SELBOURNE Milk Compound Choclate. Coklat yang di gunakan untuk huruf ialah SELBOURNE White Compound Choclate.
YUMMY

No comments:

Post a Comment