Pamoga

Sunday, December 12, 2010

SDSI 10 hingga 12 di MITC

Alhamdulillah.... Inilah booth yang kami dapat.  Terima kasihlah kepada Kerajaan Negeri Melaka serta pihak-pihak berkuasa kerana sudi memberi kepercayaan kepada kami untuk deliver produk kami kepada orang ramai.  Shukur kepada Allah kerana memberi rezeki yang melimpah kepada kami.
Gambar anak bersama rakan sekelas di Sek Keb Ayer Keroh. Dari siang sampai malam kawan si anak ni tunggu ana dapat menangkap gambar mereka berdua.  Maaflah agak sibuk berniaga.  Alhamdulillah..
Gambar agak kabur kerana kamera agak uzuur.. macam tuannya yang dah kepenaaatan.  Alhamdulillah kakak Shidah (di sebelah anak) (macam ibu saya) yang sudi membantu bersusah bersama kami.  Terima kasih di atas ehsan yang diberi.  Semuga allah memudahkan urusan kak Shidah sekeluarga, amin. Gambar produk tak di ambil kerana tak berkesempatan dan hari terakhir baru ada masa bergambar sekejap.

Kami menyediakan perkhidamatan untuk bunga paha pelamin di mana di gantikan telur puyuh kepada coklat dan telur ayam kepada coklat.  Hantaran yang berasaskan cokolat, doorgift, present, untuk berkat dan pelbagai lagi. 

No comments:

Post a Comment